Estiubàsquet 2018

L’ESTIUBÀSQUET és el Campus d’estiu del CB Granollers, obert per a nois i noies nascuts entre els anys 2013 i 2002 (de 5 a 16 anys).
Barreja de jocs, esports, piscina, lleure, diversió i bàsquet.
L’objectiu és gaudir de l’estiu fent activitat lúdica i esportiva, aprenent i divertint-se, amb el bàsquet com a centre d’interès.

A part de totes les activitats i jocs que farem, també oferim 2 dies de piscina a la setmana. Ens desplacem des del pavelló, fins a les instal·lacions de les piscines municipals de Les Franqueses del Vallès, i també alguna sorpresa nocturna…
El Campus es realitzarà durant cinc setmanes des de juny i fins a finals de juliol en horari de 9,00h a 13.30h. (del 25 de juny i fins el 27 de juliol)
S’ofereix servei d’acollida, entre les 8h i les 9,00h.
També teniu la possibilitat de triar el servei de menjador, recollint els/les nois/es a les 15h. (Servei de menjador amb places limitades, per ordre d’inscripció)
Les instal·lacions on farem la gran majoria de les activitats programades, és al Pavelló del Club Bàsquet Granollers, c/ Girona 222, tant a les pistes interiors com les exteriors, així com altres espais amb els que compta la instal·lació.

El dia 14 de juny a les 19h farem una reunió informativa del CAMPUS ESTIUBÀSKET
A continuació teniu el quadre de quotes.

Us oferim la possibilitat de triar la quantitat de setmanes que voleu fer, tant en número (de 1 a 5) com en data, entre el 25 de juny i el 27 de juliol, de dilluns a divendres, però això sí, us demanem que siguin seguides.

Descomptes (no aplicables sobre quotes de menjador ni acollida):
– 15% de descompte per família nombrosa
– 15% de descompte per la inscripció del 2on germà/na (el primer germà/na
no té descompte)
– 10% descompte participants al Campus de Setmana Santa

Els descomptes no són acumulables, és a dir, si ets beneficiari d’un d’ells no pots optar a l’altre.

 

Per més informació, contacteu amb el club a través del telèfon 938401833 i el e-mail cbg@cbgranollers.com

Us deixem un enllaç amb el díptic d´inscripció on hi han les tarifes i molta més informació: diptic_estiubasket_2018